Frakt og levering

Leveringstid

Normal leveringstid er 2-10 virkedager fra bestilling mottas til varen leveres i kundens postkasse ved billigste fraktalternativ. Kunden har mulighet for å velge annet fraktalternativ for kortere leveringstid; 2-5 virkedager.

Om det i en gitt periode vil kunne forekomme lengre frakttid, dvs et avvik fra standard leveringstid,  vil dette komme frem i fraktvalget før betaling, samt være spesifisert på ordrebekreftelsen.

Avvik kan forekomme.

Frakt

  • Frakt: fra kr 49,- avhengig av størrelse, vekt og leveringsmetode.
  • Fri frakt ved kjøp over kr 1000,-

Kunden velger selv fraktalternativ og varen leveres rett i postkassen hvis mulig.

Uavhentet forsendelse
Hvis sendingen ikke blir levert i kundens postkasse, kan den hentes på lokalt postkontor. Kunden vil da motta hentelapp og/eller SMS om dette.
Hvis kunden ikke henter pakken innen hentefristen vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er fraktselskapenes regler.
Kunden vil da bli fakturert for eventuelle ekstra fraktkostnader.

Varsel
Kunden kommer automatisk til å få informasjon om levering via e-post og/ eller SMS . Det er derfor viktig at disse opplysningene er korrekte og i bruk.
Via kundens e-postadresse, gir vi kunden beskjed om når pakken forlater vårt lager. I denne e-posten får kunden i tillegg et kollinummer, som kunden kan bruke for å følge bestillingen sin.

Kunder på Svalbard
Posten har et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. På grunn av dette vil det i etterkant av bestillinger til Svalbard sendes ut et ekstra gebyr på faktura til kunden.

Kunder utenfor Norge.
Vi tar gjerne imot bestillinger fra utlandet. Ta kontakt med kundesenteret ved ønske om levering utenfor Norge.