Feiring av små prinser og prinsesser; baby shower / babyshower / dåp / navnefest / bursdag

Vi ser stadig etter spennende produkter kundene våre vil elske. Når barna er små er det stadig vakre hverdagsøyeblikk og feiring av milepæler. For å delta i hverdagsmagien og markere de spesielle hendelsene, trenger barna både klær og tilbehør. Vi leter etter de fine gavetipsene til barn 0-10 år, vi ser etter de riktige dekorasjonene når en babyshower skal markere et nytt barn på vei, dåp eller navnefest for et barn som er født eller alle de herlige bursdagene ettersom de små barna blir større og vokser til.

Ligger det en liten gutt i magen? Eller kanskje en liten jente? Eller begge deler? Å holde en babyshower er et fantastisk konsept og er en herlig måte å feire det vakre med et barn som kommer. Pynt med ballonger, konfetti, lange girlander med fargerike flagg og dekorasjoner i kjønnsspesifikke eller nøytrale farger og temaer; alt kan tilpasses og brukes på kreative og spesielle måter for å passe akkurat DINE venner eller familie. Bleiekaker er alltid en hit. Nydelige krystallfigurer og bordoppsatser pynter bordene, skjønne små esker spesielt for party favor gaver til hver av gjestene som deltar og gjør babyshower-festen så fantastisk for de kommende foreldrene. Noen ganger er det begge foreldrene og noen ganger er det den kommende mammaen festen holdes for. Det er helt opp til dere å tilpasse og feire den kommende babyen best. Vi ønsker å gi dere ting å velge i som hjelper dere til å lage en flott markering. For gjestene som kommer er det koselig med gaver til babyen, enten det er søte praktiske gaver, pynt eller herlige kosedyr. Det er fint å ha litt å velge i. Mye lages spesielt til babyshower, mens andre ting kan like gjerne brukes enten det er babyshower, dåp, navnefest eller bursdag for en liten prins eller prinsesse.

Den første store feiringen av en ny baby for mange er en navnefest eller dåp. Det skal pyntes og inviteres og forberedes helt frem til dagen er der. Søte små detaljer kan gjøre den store forskjellen og gjøre det til en minneverdig markering for både familie og gjester. Pynt med krystallfigurer, søte keramikkpotter formet som babysko, ballonger og girlandere og flotte bordoppsatser som gir det lille ekstra.

De neste årene er det små og store feiringer og hverdagsøyeblikk som skal markeres og huskes for fremtiden. Den største for barna er utvilsomt bursdagen. En dag i året er det bare dem i fokus. Det er deres egen dag. Det er pyntet for dem i huset, de får mat og kake og alle pynter seg for å feire dem. De har besøk av familie og etterhvert venner. Igjen er det ballonger og annen pynt som gjør at de føler seg spesielle og ordentlig sett. Gode gavetips fører til gaver barna blir glade for og koser seg med. Guttene har gjerne på seg pene skjorter og bukser eller shorts. Jentene pynter seg med kjoler eller annet pentøy de ønsker å ha på seg på den store dagen, enten de skal i egen eller andres bursdag.

Det er så mye å finne på enten man liker det enkelt eller overdådig. La fantasien slippe løs og kos dere med planlegging og feiring!