Det er høst!

Høsten er i gang. Det er kjøligere i været, skole og barnehage har startet igjen etter ferien og vi håper alle barna koser seg med gamle og nye venner. Noen faller rett inn i rutiner og lek igjen, mens andre trenger litt mer tid. Kanskje er det helt nye opplevelser med ny barnehage eller skolestart for første gang. Gi de små tid, hvile og omsorg, så trives de fleste godt etterhvert. Det skal være gøy i barnehagen og på skolen.

Med ny høst og ny start i skole og barnehage, er det mange som syns det er stas med ny sekk. Vi har sekker i litt ulike størrelser. Alle passer fint i barnehagen og noen er også greie som gym- tursekk for de minste skolebarna.

Vi har også fine og myke klær som egner seg like godt i barnehagen som ellers. Klær skal være gode å leke i for å fungere. Noen barn liker bestemte farger, andre vil helst ha favoritthelten på klærne for å synes det er greit å ha dem på seg. Vi har mange av heltene representert, både i sterke farger og klare trykk, men også i mer diskrete farger og mønstre. Her er noe for enhver smak og vi utvider stadig hva vi har å tilby.

Produktene under er et utvalg av det som finnes i butikken, så sjekk i menyen for enda flere godsaker! Vi er også stadig på leting etter flotte klær, så følg med for nyheter eller meld deg på nyhetsbrevet. 

kr 249,00
kr 249,00
kr 199,00
kr 99,00
kr 99,00
kr 229,00
kr 99,00
kr 99,00

Andre produkter fra småtasser.no