Magiske sommerminner

Magiske sommerminner

Opplevelser gir minner

Ferietid er tiden for opplevelser litt utenfor normalen. Vi har vært på lokale festivaler, markedsdager og bygdearrangementer. Det er musikk på boks, konserter, live musikk og underholdning. Det er hoppeslott, ponniridning, hunder, katter, døde skjærer på parkeringsplassen, sauer og høner og kaniner. Det er morsomme geiter og frittgående høner. Det er vær på eventyr og andre mer eller mindre uventede små og store hendelser. For små som ikke opplever dette hver dag gjør det store inntrykk og gir god søvn og gode minner når hverdagen etter hvert kommer tilbake.

Lokal magi

Er du på Norgesferie, så undersøk lokale aktiviteter der du skal. Det er både ferieparker og lokale arrangementer med mye morsomt for både barn og voksne. Man trenger heller ikke reise langt for å oppleve og gi barna magiske sommerminner.

Magiske sommerminner
En besøksgård har mange, ulike dyr som er spennende å oppleve. Her er det en liten gutt som mater geiter.
Magiske sommerminner
Å mate høner er morsomt for ivrige små barn.
Magiske sommerminner
Et herlig møte mellom en gutt og en grisunge.

Spennende besøksgårder

Om dere er i byen eller på landet, så er det oftest en besøksgård i nærheten. Om du er på landet er du kanskje så heldig at det er naboen eller familien som har mange spennende dyr barna kan stifte bekjentskap med. I og rundt byene er det også flotte besøksgårder der det er lagt opp til gode opplevelser og aktiviteter for barna. Noen av gårdene er åpne hele sommerhalvåret, så det er bare å komme seg av gårde og la opplevelsene komme!

Magiske sommerminner
Holidays in the country – little boy feeds a goat

Festivaler og markedsdager

Festival for barn og familier kan være så mye. Noe vi har vært med på og som falt i smak var en lokal festival der det var hoppeslott på hoppeslott for både de minste og de større barna. Ulike størrelser og former med ulike aktiviteter. Det var ansiktsmaling (noe som alltid er populært), sukkerspinn og morsomme drikker.

Vi har også vært så heldige å få være med på lokale markedsdager, der det er markedsboder, levende musikk, utallige muligheter for den som har stort bagasjerom og stor plass hjemme, samt flotte aktiviteter for barna. Høydepunktet var vel ponniridningen. Innen vi fant veien bort dit hadde de to fantastiske hestene med førere gledet mange glade barn.

Telteventyr og vafler

Neste post på programmet for barnas ønsker: sove i telt i hagen! Ja, og så må vi lage vafler. Det er visst en stund siden sist og vafler er aldri feil.

Nyt sommerdagene og skap minner både hjemme og ute!

Magiske sommerminner
Dette nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) å for å bedre brukeropplevelsen.